Deeltijd
Nederlands
Arnhem
30.0
29 januari 2024 t/m 12 juli 2024 -- open
Jan Willem Teunissen

Voor inhoudelijke informatie:
Jan Willem Teunissen
E-mail: janwillem.teunissen@han.nl

Inschrijven? Goed om te weten!
- Bij minoren die starten in september vindt, ná de inschrijfperiode in de maand maart, een loting plaats in april áls er op dat moment meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen.
- Bij minoren die starten in februari vindt, ná de inschrijfperiode in de maand oktober, een loting plaats in november áls er op dat moment meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen.

Bij de minoren waar nog plaats is, geldt daarna tot aan de sluiting van de inschrijfperiode:
zodra een minor vol is, wordt deze gesloten, vol = vol.

Daarnaast geldt dat als het aantal aanmeldingen na vier weken ruim onder de norm ligt; deze minor mogelijk wordt teruggetrokken. Dus heb je interesse, meld je direct aan.

Schrijf je op tijd in!

Let op: 
Voor HAN studenten geldt dat zij zich, in geval van uitloten of geen doorgang van de eerste keuze NA de periode van besluitvorming (deze duurt een volledige maand), kunnen herinschrijven. Dit kan alleen op de dan nog beschikbare minoren die plaatsen vrij hebben.

Ook dan geldt: zodra een minor vol is, wordt deze gesloten”.

Een goed overzicht van de HAN minoren kun je vinden in de minoren app! De app is bereikbaar via: http://www.minoren-han.nl/

Om kinderen en jongvolwassenen sportief groot te laten worden is een ‘rijke’ sport en beweegomgeving cruciaal. Hoe is de openbare ruimte georganiseerd om buitenspelen te bevorderen? Hoe wordt er binnen sportverenigingen opgeleid? Wat wordt er in het onderwijs aan sport oriëntatie gedaan om kinderen naar de juiste sport te krijgen? Dit zijn een aantal vragen die wij proberen te beantwoorden binnen de minor de Sportconsulent. Je werkt als deeltijdstudent in het werkveld van sport en bewegen en optimaliseert jouw eigen opdracht aan de hand van een aantal invalshoeken1) meer kennis over een brede ontwikkeling van kinderen in de sport context 2) Kennis over hoe verschillende sporten van elkaar kunnen leren door inspiratie uit te wisselen 3) ondernemerschap, en het zien en benutten van kansen in jouw eigen werkveld 4) persoonlijke ontwikkeling omtrent het functioneren als Combinatiefunctionaris, Buurtsportcoach of Sportconsulent.

tekst volgt z.s.m.

tekst volgt z.s.m.

tekst volgt z.s.m.

De bijeenkomsten zijn flexibel bij te wonen en kennen een interactief karakter waarbij jouw eigen werkveld leidend is. We werken als een sportbedrijf en zullen ook in deze rol met elkaar samenwerken. De theorie zal in samenspraak met de docenten concreet gemaakt worden voor jouw opdracht. Het toepassen van de nieuwste inzichten over talentontwikkeling, oriëntatie en identificatie staan hierbij centraal. De verkregen inzichten worden getoetst d.m.v. een presentatie/symposium en een sollicitatie waarbij jij onderbouwt waarom jij klaar bent voor het werkveld van de Sportconsulent.

tekst volgt z.s.m.

HAN students can enrol via Alluris.

log into alluris here arrowright

non-HAN students need to first make an acount with www.kiesopmaat.nl

In case you have not got a Kiesopmaat.nl account, click on the button below.

Start your account arrowright

In case you already have an account, click on the button below to log in.

Log in on kies op maat arrowright